Nomineret til Silkeborgs Bedste!

Tusind tusind tak!!
Eller som de siger i New Orleans: “Thanks Y’all”

Vi er kåret til Silkeborgs Bedste Kulturoplevelse 2018! Vi takker ærbødigst alle jer der har stemt på os og tilegner vores fantastiske frivillige denne fornemme hæder.

Det betyder uendeligt meget for os at vinde denne titel, da det forhåbentlig genspejler, at vi gør noget rigtigt og at vi har en værdifuld plads i silkeborgensernes hjerter og kulturliv.

Det er essentielt for os, at by og bysbørn spiller med og bakker op, for uden jer, var vi her jo slet ikke!

Dansk

Frivillig

Herunder kan du læse om, hvad det vil sige, at være frivillig ved Riverboat Jazz Festival og hvilke områder vi har brug for frivillige til. 

Som frivillig på Riverboat Jazz Festival får du:

Dansk

Havneteltet - Lysdahl Simonsen & Danbolig

Havneteltet er et af de to store telte under den traditionsrige Riverboat jazz Festival, hvor store danske og udenlandske Jazz band/Jazz orkestre spiller. Havnen er central placeret i byen og hvert år mens Riverboat finder sted er der masser af aktiviteter. Ud over Riverboats Musiktelt har vi en udendørs bar, en flydebar ved Havnekajen og på arealet uden for teltet er der masser af mulighed for at gæsterne kan sidde og nyde musikken inde fra teltet samtidigt med at de oplever havne området når det er ”spil-levende”.

Dansk

Afskedsreception for Steffen Juul Hansen

AFSKEDSRECEPTION
for Riverboat Jazz Festivals Steffen Juul Hansen

Mr. Riverboat går på velfortjent pension fra 31.12.2018 og det markerer vi med en afskedsreception for sponsorer, samarbejdspartnere, venner af huset, familie, venner og bekendte m.fl.

Receptionen finder sted:
onsdag d. 16. januar 2019 kl. 15:00
i Kedelhuset, Papirfabrikken 72, 8600 Silkeborg

Vi håber, at mange vil komme og være med til at sende Steffen godt på vej i sin nye tilværelse.

Dansk

Riverboatplakaten 2019!

Riverboatplakaten 2019

Riverboatplakaten 2019 er kreeret af silkeborgensiske Anders Frang, som også spiller i bandet Prima Junior. 

Dommerkomiteen valgte Anders' plakat som vinder, fordi den udtrykker liv, spilleglæde, musik og hygge. Alt sammen noget som vi synes kendetegner Riverboat Jazz Festival. Et andet af Anders' forslag kom også ind i top 10.

Dansk

Mød vores nye festivalleder

I september startede vores nye festivalleder Trine Valentin Skov Munck i sekretariatet. 

Trine er oprindeligt fra Aarhus og har en uddannelse som kaospilot, hvor hun i forbindelse med sin uddannelse blandt andet flirtede med mafiaen i Sarajevo, omdannede kedelige professorer i New York til stand-up komikere, arrangerede rockfestival for 14.000 unge på Balkan og fik den serbiske og den bosniske regering til at enes om at genopbygge et udbombet kulturhus på 13.000 kvadratmeter.  

Dansk

Sider