Jazzsejladser

At sejle med Hjejlebådene på Gudenåen med levende jazz ombord er så autentisk og smukt, som det kan blive.

Det var nemlig sådan det hele startede, da Riverboat blev afholdt for første gang i 1966 og der er ikke meget der slår en tur på vandet i noget af Danmarks allerflotteste natur med med levende jazz som lydbillede. En skøn oplevelse for hele familien. 

Dansk

Frivillig

Der er nu åbent for hjælpertilmelding til Riverboat Jazz Festival 2018. Tilmelding foregår on-line via rdb.riverboat.dk og vagtplanerne vil blive sendt ud løbende, fra midten af april. Længere nede på siden kan du læse om de forskellige pladser, funktioner og opgaver, som vi har rigtig meget brug for din hjælp til.

Nye persondataregler fra 25. maj 2018

Dansk

Havneteltet - Lysdahl Simonsen & Danbolig

Havneteltet er et af de to store telte under den traditionsrige Riverboat jazz Festival, hvor store danske og udenlandske Jazz band/Jazz orkestre spiller. Havnen er central placeret i byen og hvert år mens Riverboat finder sted er der masser af aktiviteter. Ud over Riverboats Musiktelt har vi en udendørs bar, en flydebar ved Havnekajen og på arealet uden for teltet er der masser af mulighed for at gæsterne kan sidde og nyde musikken inde fra teltet samtidigt med at de oplever havne området når det er ”spil-levende”.

Dansk

Liveoptagelser fra Riverboat 2017

Relive the Riverboat Jazz Festival 2017 with live recordings of 28 tracks that, in turn, bring the swinging Riverboat atmosphere right into the living room. Listen to, among others, Intl. Hot Jazz Quartet + 2, Aarhus Jazz Orchestra, Leroy Jones, Tribute to Svend Asmussen with Bjarke Falgren, Mads Mathias and many many more. Enjoy!

Listen and download here:

iTunes

Spotify

 

 

Udefinereret

Sider