Koncert med Lisa Nilsson og DR Big Bandet

En eksklusiv aften i Jysk Musikteater med den svenske jazz- og popdiva Lisa Nilsson foran et gnistrende DR Big Band.
Sammen med den svenske dirigent og arrangør Joakim Milder har Lisa Nilsson håndplukket sine egne favoritter indenfor soul og jazz – og brasilianske rytmer.

Lige siden gennembruddet med ”Himlen runt hörnet” i 1992 har Lisa Nilsson hørt til blandt nordens ledende musikalske artister – samtidig med, at hun har gjort sig gældende indenfor både film og teater.

Til denne koncert medbringer Lisa sin mangeårige samarbejdspartner Joakim Milder, og hun præsenterer bl.a. selv koncerten sådan her:
”Det er en stor glæde for mig at få mulighed for videreføre vores Nilsson/Milder-projekt sammen med DR Big Band. Musikken, som Joakim og jeg har valgt til denne koncert er som en legeplads, man bare elsker at være på – og som er fuld af overraskelser.
Vi er totalt blinde for genre-grænser, og bevæger os frit mellem jazz, soul og brasilianske rytmer. Denne aften må gamle hits give plads til en jazzsangerindes behov for opdagelsesrejser.

Om DR Big Bandet:
DR Big Band har været et fyrtårn på den danske jazzscene siden 1964, og bandet var med helt i front i de år, hvor København husede en række legendariske amerikanske jazzmusikere. I dag leverer bandet stadig den ægte, amerikanske bigband-lyd – men med sit eget, nordiske twist. Dirigent Ernie Wilkins kaldte DR Big Bandet: “probably the best big band in Europe.”

Koncerten er sponseret af Gallerie Moderne Silkeborg.

Nummererede siddepladser, Jysk Musikteater.
Søndag, 25. marts 2018, kl. 19.30.
Billetpris kr. 400,- / 350,- / 320,-.

Arr.: JazzSilkeborg (Silkeborg Jazzklub, Frokostjazzen & Riverboat Jazz Festival).