Program & Navne 2018

Vi er i fuld gang med forberedelserne til Riverboat Jazz Festival i 2018, som finder sted d. 27. juni-1.juli.

Musikprogrammet er ved at være på plads og i løbet af februar forventer vi, at det ligger klar til jer her på hjemmesiden. Der er rigtigt meget at glæde sig til, både fra indland og udland. Nogle har I hørt før og andre er helt nye navne, både på Riverboat, men også i Danmark. For det er dét vi synes kendetegner en rigtig Riverboat! Alt det gode vi elsker og kender og nysgerrigheden efter at opleve noget vi ikke har hørt før. Vi glæder os til at præsentere jer for hele programmet for 2018. 

Der vil i år være i alt 160 koncerter at lytte til under festivalen. Ud af dem foregår 70 på vores egne scener, 65 på i alt 20 eksterne spillesteder som festivalen samarbejder med, 20 af koncerterne spilles ombord på Hjejlebådene mens de sejler op og ned ad Gudenåen og 5 koncerter finder sted på 5 af kommunens folkeskoler.

Riverboat 2018 bliver også et længe ventet gensyn med Bindslevs Plads, som ligesom tidligere får en yngre profil og bliver en levende plads, hvor musik og publikum er endnu tættere på hinanden.

Se årets program eller en oversigt over de mange orkestre/solister som spiller på Riverboat Jazz Festival i 2018.

 

Kontakt under festivalen: Sekretariat/Festivalkontor: 8680 1617